Trio95 logo Насловна Производи За компанијата Kонтакт
 
Производи>Тегнати кори за пита и баклава


Состав : пченично брашно, вода, сол, пченкарен скроб
 и Е282 1‰ (калциум
пропионат) и алерген глутен


Рок на траење : 30 дена на +80 С.
                        60 дена на +40 С.


Нето тежина: 500 г