Trio95 logo Насловна Производи За компанијата Kонтакт
 
Производи>Лиснати погачици > Лиснати погачици со јаболко
Погачиците се произвоедени од добро селектирани состојки со висок квалитет во строги хигиенски услови и со современа опрема и технологија по НАССР производтствен процес.
Состојки : брашно, маргарин, растителна маст, вода, сол, шеќер,лимоска киселина
Полнеж : Високо квалитетен термостабилен полнеж од јаболко и цимет во прав.
Напомена: Погачиците задолжително се печат во замрзната состојба !
Еднаш одмрзнат производот да не се замрзнува повторно!
Начин на подготовка : Во претходно загреана рерна на 220ОС се ставаат погачиците во плех и се печат околу 20 минути. За подобар вкус по Ваша желба после печење на погачиците се става шеќер во прав или чоколаден прелив.
Рок на употреба : 8 месеци замрзнати на температура од -18ОС
Начин на чување : На - 18 ОС, до рокот на употреба
Нето тежина: 1000 г