Trio95 logo Насловна Производи За компанијата Kонтакт
 
Производи> Пирошки >Пирошки со кашкавал
 

Состојки: брашно, кашкавал, лебни трошки,
 растителна маст, скроб, мајонез, шеќер и сол.

Начин на приготвување: Претходно одмрзнатите пирошки (најмалку 90 мин. на собна температура) се пржат во загреано масло на температура од 150ОС за време од 3 до 4 минути, се додека не добијат светло кафена боја.
Рок на траење: До 6 месеци замрзнати на температура од - 18ОС 

Нето тежина: 400 г
Брзо замрзнато !!!