Trio95 logo Насловна Производи За компанијата Kонтакт
 
Производи> Пирошки >Пирошки со шунка
 
Состав : брашно, кашкавал, краставица,
лебни трошки, скроб, мајонез и сол.


Начин на приготвување: Пирошките се пржат
во загреано масло на 200


Нето тежина: 400 г
Брзо замрзнато !!!