Trio95 logo Насловна Производи За компанијата Kонтакт
 
Производи>Пици>Пица Венеција

Состојки : брашно, кашкавал, врат, печурки, кечап, вода, растителна маст, квасец, сол, шеќер, оригано.
 
Начин на приготвување:
-  Се отстранува фолијата и се остава пицата целосно да се одмрзни.
-Пицата се печи во ел.шпорет во добро загреана рерна  на средно ниво на температура од 280ОС до 300ОС од 6 до 8 минути.
- Пицата е печена кога кашкавалот ќе почне да врие


Нето тежина: 330 г  
± 5 %
Брзо замрзнато !!!