Trio95 logo Насловна Производи За компанијата Kонтакт
 
Производи>Тесто за пица

Полупечено тесто за пица - брзо замрзнато
Состав : брашно, вода, квасец, (произведен како природен квасец saccharomices cerevisiae) растително масло, сол шеќер, шнитајгер.
Начин на подготовка: Претходно одмрзнатото тесто се печи 8 до 10 минути во загреана рерна на 280ОС  до 300ОС.
Напомена: Еднаш одмрзнат производот да не се замрзнува повторно!
Рок на употреба : 6 месеци на температура од -18ОС

Нето тежина:
180 г ±5%