Trio95 logo Насловна Производи За компанијата Kонтакт

ТРИО 95 постои од 1995 година кога започнува со производство на пици , а од 1999 година ја проширува својата дејност со производство на смрзнати полуготови лиснати теста, пирошки и кори за пита и баклава. Компанијата работи во строго контролирани  технолошко-хигиенски услови.
ТРИО 95 располага со модерно опремен производствен простор по најсовремени стандарди. Редовно ги следи  најсовремени светски трендови во производството на храна  и истите ги внесува во споствената производна програма.
TРИО 95 е единствен производител во Македонија на готова филувана смрзната пица и филувани смрзнати пирошки со правилно избалансиран состав на внесени суровини. Токму поради тоа смрзнатите производи на ТРИО 95 го задржуваат високиот квалитет и нутритивна вредност и имаат подолг рок на траење.Во широкиот асортиман на производи ТРИО 95  нуди богата палета на смрзнати лиснати теста, смрзнати теста за пица, како и кори за пита и баклава. Најново во производството на лиснати теста се лиснатите погачицисо различни филови од: спакаќ, кашкавал, јаболко и вишна. Компанијата ТРИО 95 функционира како семеен бизнис на семејството Атанасоски, кое како едициран и професионален менаџерски тим од самиот почеток го обмислува и надградува бизнисот. Во иднина се планира да се извезува во соседните земји и на други странски пазари, секогаш водејќи се од мотото: "Квалитетот секогаш се продава"