Trio95 logo Насловна Производи За компанијата Kонтакт

Погледнете го нашиот каталог на производи

Високата хранливост, квалитет и безбедност на производите, компанијата ТРИО95 од Прилеп ја издигнаа меѓу врвните производители на храна во Македонија.
ТРИО 95 постои од 1995 година кога започнува со производство на пици
,
а од 1999 година ја проширува својата дејност со производство на смрзнати полуготови лиснати теста, пирошки и кори за пита и баклава. Компанијата работи во строго контролирани хигиенски услови Денес компанијата располага сo модерно  опремен производствен простор по најсовремени стандарди. Високиот квалитет, хранливоста и контролираната безбедност се епитети, кои ги имаат сите производи  на ТРИО 95. Заради тоа производите на ТРИО 95 се верификувани со НАССАР сертификат за безбедност и со ISO 22000 стандардот за квалитет во производство на храна. Мали сме како фирма, но големи по знаење, со големи и рeални желби, а и упорност за континуиран развој и за постојано ширење на пазарите ширум светот.